Gumiheveder

Szállítóheveder javítás és végtelenítés

 Szállító heveder végtelenítés, javítás és hibaelhárítás kiszállással 24-órás ügyelettel!
 

 

A szállítóheveder végeket különböző eljárással is végteleníthetjük (mechanikus kapcsozással, hideg ragasztással, meleg vulkanizálással), hogy alkalmassá váljon a megfeszítésre a két végdob között, így a szállítási körülményeket megteremtsük. 

 

Termékeink: - Szállítóheveder (gumi és PVC műanyag egyaránt), görgő, ragasztó, gumi áruk, vázszerkezet kiegészítői széleskörben pl.: gumiszalag tisztító, kopó gumi, szél gumi, dobborító gumi stb.

Tevékenység: - Szalag végtelenítés és javítás, helyszíni hibafelmérés és hibaelhárítás.

 

 Szállítóheveder végtelenítés módjai

Hideg végtelenítés során a heveder végeket lépcsőzetes kiképzés után, átfedéssel egy speciális két komponensű ragasztóval rögzítjük. Majd nagy nyomáson összepréseljük.

 

Meleg szállító heveder végtelenítés során a megfelelően elkészített és összeillesztett heveder végeket egy sütőprés közé helyezzük. Ezt követően nagy nyomáson magas hőmérsékleten hőn tartjuk a megfelelő ideig. Majd lehűlés után a nyomás alól feloldjuk és így a végtelenített szalagot megfelelően meg lehet feszíteni és üzembe helyezni!

A hidegen kivitelezett végtelenítések kötési szilárdságban és dinamikus tulajdonságokban is jó eredményeket adnak. Mégis sok esetben, különösen ha a szalagot valamilyen mechanikus tisztító kaparó pengével tisztítják, előnyösebb a melegvulkanizálással készített végtelenítés!

 

A melegen vulkanizált végtelenítésnél - jó kivitelezés esetén - a zárócsík összevulkanizál az eredeti heveder borítógumival, azzal homogén felületet képezve. Ez a homogén felület sokkal inkább képes megvédeni a végtelenítést mindenfajta külső igénybevétellel szemben, mint a hidegen ragasztott zárócsík, növelve ezzel a végtelenítés élettartamát.

 

Kérem, jelezze szállítóheveder végtelenítés és javítás munkálataival kapcsolatos igényét!