Gumiheveder

Chevron szalag

Chevron szalag, bordás gumiheveder, műanyagheveder, gumiragasztó, görgő és segédanyagaik értékesítése

 

 

Szeretne hatékonyabban termelni? Chevron szalag alkalmazásával nagyobb szállítási teljesítmény érhető el.

A sima felületű gumihevederekkel általában 15-18 fokos emelkedési szögig lehet anyagokat szállítani. Ennél nagyobb emelkedési szögek esetén keresztbordás vagy speciális geometria szerint bordázott - CHEVRON bordás szalag alkalmazhatók a szállított anyag visszacsúszásának megakadályozására. A szállításnál elérhető emelkedési szög a profil magasságától, formájától és a szállított anyag minőségétől illetve szemcsenagyságától függ.

 

Chevron szalag gyártás és értékesítés

 

 

Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás

Szervizcsapatunk elvégzi a chevron szalag gyártását, javítását és végtelenítését.

 

A CHEVRON bordás szalag minden fajta anyag szállítására kiválóan alkalmasak, ömlesztett és csomagolt áruk, mint pl. zsákok szállítására egyaránt.

Ömlesztett anyagot max. 80-100 mm szemcsenagyságig képesek szállítani az emelkedési szög függvényében. A CHEVRON(Ejtsd: sevron szalag) mintázatú bordás hevederek vulkanizált bordázási technológiával készülnek. A nagy elaszticitású bordák a hevedernek hosszú élettartamot biztosítanak, mivel jól bírják a hajlítás során fellépő feszültséget.

A hevederek visszafutása általában egyrészes, egyenes görgőkön történik. Az általunk gyártott bordázat geometriája lehetővé teszi a hevederek egyenes és vályús kivitelű alkalmazását és az alsó ágon nyugodt, rázkódásmentes visszafutást biztosít. A heveder tisztítása forgó kefével vagy vízsugárral történik. Alkalmazható hevedersebesség max. 2,5 m/s.


Chevron szalag 
végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.