Gumiheveder

Szállító heveder

Gumi, műanyag (PVC, Polyuretán) szállító heveder
 

 

Szállító hevederek forgalmazása végtelenítése, javítása

 

Partnereink érdekeit figyelembe véve értékesítjük a következő szállító heveder termékeket és kiegészítőit: gumi és műanyag hevedereket, futószalagokat, gumiárukat, görgőket, gumiragasztókat, dobgumik, tisztítóberendezések stb.


A gumihevederes szállítás a leggazdaságosabb anyagszállítási mód. A szállítóhevederek a szállítószalag részei. A hevederek két fő alapelemből, a szilárdsághordozó vázszerkezetből és a borítógumiból állnak. A szilárdsághordozószabja meg a hevederek szilárdságát, illetve teherbíró képesség ét, míg a borítógumi megvédi a szilárdsághordozót a szállított anyag és a környezet különböző hatásaitól.

 

A szállító heveder jellemzői:

 

- kiváló húzószilárdság, nagy teherbíróképesség (az alkalmazott vázanyagtól függően)

- jó dinamikus tulajdonságok

- jó vályúsodási és iránytartási képesség

- alacsony nyúlás az üzemi terhelésnél

- gazdaságosság, alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek

- kedvező ár / megtérülési viszony

 

Gumi szállító hevederek

A gumihevederes szállítás az egyik leggazdaságosabb anyagszállítási mód. Gumihevedereknek több típusa létezik, aminek jellemzői a következők: kiváló húzószilárdság, nagy teherbíró képesség (az alkalmazott vázanyagtól függően), jó dinamikus tulajdonságok, jó vályúsodási és iránytartási képesség, gazdaságosság, alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek!

 

 

 PVC / PU és fémhálós, sodrony hevederek

A gumihevederes szállítás mellett vannak olyan ipari ágazatok, ahol PVC, vagy poliuretán hevederek alkalmazása célszerűbb, illetve az adott technológiai követelmények ezt teszik lehetővé. PVC ipari hevedereket elsősorban könnyű ipari egységekben használják a legkülönfélébb területen (pl. csomagszállítás, könnyű termékek szállítására)! Poliuretán bevonatú hevedereinket elsősorban az élelmiszeripar, a mezőgazdaság és a könnyűipar számára ajánljuk. Fémsodrony (fémhálós sodrony) hevederek speciális igényeket kiszolgáló hevederek: Anyaga lehet: szénacél , horganyzott vagy 
rozsdamentes acél. Kivitel: hegesztett szélkialakítással vagy görgösláncos oldalvezetéssel 

 

Szállító heveder értékesítés és szerviz

 

Szervizzel támogatott értékesítés:
Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás.

Szervizcsapatunk elvégzi a gumihevederének, műanyaghevederének végtelenítését, javítását. Feszítő, illetve meghajtó dobok gumírozását, bunkerek bélelését, heveder beszerelését. Speciális szállító heveder gyártását is vállaljuk.