Gumiheveder

Ipari heveder

 Ipari heveder: gumihevederek, műanyaghevederek a szállítástechnikában

Szállítószalag heveder végtelenítés, javítás

 

Cégünk főként ipari hevederek értékesítésével foglalkozik. Főforgalmazóként a legmegfelelőbb minőségben és áron kínáljuk hevedereinket. A szállítástechnikát alkalmazó cégek (kőbánya, kavicsbánya, mezőgazdasági, élelmiszeripari, egyéb ipari cégek stb.) számára egy egyedülálló szolgáltatást indítottunk 2005 évben, annak érdékében, hogy a DÍJMENTES szakmai tanácsadásunk segítségével még eredményesebbek és költséghatékonyabban tudják üzeemeltetni anyagszállító egységeiket.


Karbantartási, üzemelési, beszerzési tanácsok mellett megismertetjük Önnel a hevederek főbb jellemzőit, mivel ez valós megtakarítást eredményezhet!

 

Ipari heveder gyártás és értékesítés

Gumihevederek:

A gumihevederes szállítás az egyik leggazdaságosabb anyagszállítási mód. Gumihevedereknek több típusa létezik, aminek jellemzői a következők: kiváló húzószilárdság, nagy teherbíró képesség (az alkalmazott vázanyagtól függően), jó dinamikus tulajdonságok, jó vályúsodási és iránytartási képesség, gazdaságosság, alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek!

 

 

 PVC / PU műanyaghevederek:

A gumihevederes szállítás mellett vannak olyan ipari ágazatok, ahol PVC, vagy poliuretán hevederek alkalmazása célszerűbb, illetve az adott technológiai követelmények ezt teszik lehetővé. PVC ipari hevedereket elsősorban könnyű ipari egységekben használják a legkülönfélébb területen (pl. csomagszállítás, könnyű termékek szállítására)! Poliuretán bevonatú hevedereinket elsősorban az élelmiszeripar, a mezőgazdaság és a könnyűipar számára ajánljuk.

 

Raktárkészletünkben megtalálhatóak az összes főbb típusok, akár több méretben és minőségben is. Ragasztót, zárócsíkot és egyéb kiegészítő termékeket is felajánlunk, amivel megkönnyíthetjük munkáját. Mindezt személyre szabott, kedvező árakon, sőt el is végezzük a szervizmunkálatokat. Kérésére el is szállítjuk a kívánt terméket.

 

Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás.

Szállítóberendezéseinek futószalagjai végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.

100%-os garancia az elvégzett munkára! Nincs gondja, ha netalán garanciális feltételeket akar érvényesíteni. Bizonyára találkozott már olyan helyzettel, amikor vagy a kivitelező, vagy a forgalmazó nem ismerte el az adott hibát. Ilyenkor mindig a másik félre hárítják a felelősséget! Ön közben pénzt veszít!