Gumiheveder

Gumibélelés és ragasztás

Gumibélés, gumihevederek, műanyaghevederek, gumiragasztók, görgők és segédanyagaik


Szállítószalag hevederek végtelenítése, javítása

 

Szeretne hatékonyabban termelni? Kopás megakadályozás érdekében gumibélés elemet helyezünk a védeni kívánt területre. Többek között beton, sóder és kavics feldolgozásával foglalkozó üzemek alkalmazzák, de alkalmas minden olyan helyren, ahol a kopás megakadályozása a cél. Fémre vulkanizálva tartós rögzítést érhetünk el, ami nagymértékben csökkenti a kopó hatást és a korrózió kialakulását. Sok esetben zajcsökkentés céljából alkalmazzák!


 Gumibélés gyártás és béléselem értékesítés

Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás.


Az ország egyik legjobban felszerelt szervizcsapata elvégzi a gumilemezzel való bélelést, hevederének végtelenítését, feszítő, illetve meghajtó dobok gumírozását, bunkerek bélelését, heveder beszerelését, gumibélés ragasztását stb.

- A kopásálló gumibélés elemek csökkentik az üzemzavarok kockázatát és növelik az üzemeltetés gazdaságosságát!

- A TT 60 kopásálló gumibélés elem kiválóan alkalmasak a kis és közepes szemcsenagyságú anyagok becsapódásának koptató hatása elleni védelmére. Rögzítésük történhet hagyományos ragasztással vagy különféle csavarkötéssel, a felhasználási körülményektől függően.

 

 Gumi bélelés alkalmazási területe:

 

Bunkerek, garatok, surrantók, osztályozó felületek gumilemezzel történő bélelése.

A bányászatban, az ásványfeldolgozó iparban, a cementiparban és más iparágakban gyakran találkozunk olyan problémával, melyek szükségessé teszik különböző anyagtároló silók, átadó bunkerek vagy surrantók burkolását, mivel az anyagok átadása, tárolása elkerülhetetlenül kopásokat eredményez a surrantók és tárolóbunkerek oldallemezein. Ezenfelül alkalmazásukkal az anyagok átadásával járó zajszint kb. 50% -kal csökkenthető. Kopásvédelem céljából kopásálló fém-gumi elemeket, az úgynevezett TT-paneleket alkalmazzuk.


Gumibélés ragasztását, gumihevederének végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza ránk.