Gumiheveder

Gumiáru, gumiheveder, gumilemez, gumiszőnyeg, gumi tömlő, gumiragasztó

Gumiáru

 

 

Szeretne hatékonyabban termelni, többet tudni a gumiáruk felhasználási területeiről?
 

 Gumihevederek:

 

 


A gumihevederes szállítás az egyik leggazdaságosabb anyagszállítási mód. Gumihevedereknek több típusa létezik, aminek jellemzői a következők: kiváló húzószilárdság, nagy teherbíró képesség (az alkalmazott vázanyagtól függően), jó dinamikus tulajdonságok, jó vályúsodási és iránytartási képesség, gazdaságosság, alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek!

 

 Általános és kopásálló gumilemezek:

 

 

 

Csökkentik az üzemzavarok kockázatát és növelik az üzemeltetés gazdaságosságát. Kiválóan alkalmasak a kis és közepes szemcsenagyságú anyagok becsapódásának koptató hatása elleni védelmére! Legkülönfélébb megoldások alkalmazására!

 

 

 Gumiszőnyegek:

 

Sima és bordás (csúszásmentes) gumiszőnyegek alkalmasak a legkülönbözőbb felhasználói igények kielégítésére. Irodák, raktárak, közlekedő folyosók, autók / gépjárművek rakterének burkolására

 

 

 Műszaki tömlők, gumicsövek:

 

Az ipari tömlőket levegő, víz, gőz, olaj és egyéb szilárd halmazállapotú anyagok szállítására fejlesztették ki. Üzembiztonságosak, hosszú élettartamúak, megfelelve a magas tömítéstechnikai és mechanikai szilárdsági követelményeknek.

 

 

 Egyéb gumiárukhoz kapcsolódó termékek:

 

Gumi borítású görgők, gumi bordák, profil gumik, profilszalagok, stb. gyártása és forgalmazása a legkülönfélébb felhasználói igényekre! Gumiragasztók kereskedelme!