Gumiheveder

Műanyag heveder

Műanyag heveder: PVC, Polyuretán hevederek
Szállítószalag hevederek végtelenítése, javítása

 

Cégünk pvc hevederek és pvc bevonatú szőnyegek, lemezek értékesítésével is foglalkozik. A PVC műanyag hevedereket kis átmérőjű doboknál célszerű alkalmazni. Viszonylag vékony vastagságú termékek (0,5-4,5 mm). Mezőgazdaságban és a könnyűiparban egyaránt alkalmazzák.

 

  Műanyag heveder értékesítés


A gumihevederes szállítás mellett vannak olyan ipari ágazatok, ahol PVC, vagy poliuretán hevederek alkalmazása célszerűbb, illetve az adott technológiai követelmények ezt teszik lehetővé. PVC ipari hevedereket elsősorban könnyű ipari egységekben használják a legkülönfélébb területen (pl. csomagszállítás, könnyű termékek szállítására)! Poliuretán bevonatú hevedereinket elsősorban az élelmiszeripar, a mezőgazdaság és a könnyűipar számára ajánljuk.


KIVITEL: PVC, Poliuretán szállító hevederek (sima, lapátos, profilos, oldalterelős kivitelben készülhetnek). Antisztatikus, valamint élelmiszeripari felhasználásra is. Leginkább olyan helyen is alkalmazzák, ahol a "könnyű" termékek továbbítása cél.

 


Szervizzel támogatott műanyag heveder értékesítés

Igény szerint szervizcsapatunk az Ön telephelyén elvégzi a műanyagheveder végtelenítését, vagy rendelésre, műhelyünkben gyártjuk le a kívánt méretű szállítószalagot. Szállítóberendezései műanyaghevederének végtelenítését, speciális igényeket kiszolgáló heveder gyártását bízza szakemberre. Műhelycsapatunk várja, hogy az Ön szolgálatába álljon!