Gumiheveder

Szállítóheveder

 

 

Szállítóheveder forgalmazás: gumihevederek, műanyaghevederek
Szerviz: végtelenítése, javítása

 

Szállítóheveder értékesítés és gyártás

 

Szeretne hatékonyabban szállítóhevederrel termelni, többet tudni a gumihevederekről, műanyaghevederekről? A lap alján található hivatkozás segítségével Ön is hozzájuthat, azokhoz a szakmai információkhoz, amiktől eredményesebben és költséghatékonyabban üzemeltetheti szállító berendezéseit.

Partnereink érdekeit figyelembe véve értékesítjük a következő szállítóheveder termékeket: gumihevedereket, műanyaghevedereket (pvc, polyuretán) és kiegészítő termékeit mint pl, görgőket, gumiragasztókat, műszaki gumilemezeket és gumiárukat stb. 

 

Szállítóheveder végtelenítés és javítás, szerviz 

 

Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata elvégzi a szállítóhevederének végtelenítését és javítását hideg és meleg vulkanizálással. Feszítő, meghajtó dobok gumírozását, bunkerek bélelését, a heveder beszerelését stb.

- Gumihevederek kereskedelmével foglalkozunk, fő tevékenységi körünk ehhez kapcsolódik. Ezen kívül műszaki gumilemezek és egyéb gumiáruk széles skálája is megtalálhatóak kínálatunkban.

- Kereskedelem mellett országos szervizhálózatunk segítségével a szállítóhevederek végtelenítését, javítását végezzük el a megrendelő telephelyén (kőbánya, kavicsbánya, mezőgazdasági telephely stb.). Műhelyünkben speciális igények szerint is gyártuk szállítóhevedereket.

 

Szállítóheveder ragasztását, végtelenítését, javítását, speciális, bordás heveder gyártását bízza ránk!