Gumiheveder

Dob borító gumi

Dobborító gumilemez, gumiszalag, gumiheveder, műanyagheveder, gumiragasztó, görgő és segédanyagaik értékesítése
Gumilemez, gumiszalag végtelenítése, vulkanizálása

 


Partnereink érdekeit figyelembe véve értékesítjük a következőket: dobborító gumilemez

Dobborító gumilemez, gumiszalag gyártása és értékesítése

Ha Önnek gumiszalagra vagy dobborító gumilemezre van szüksége, akkor jó helyen jár, ugyanis akár több méretben és minőségben is tudunk ajánlani a felhasználó körülményekhez mérten. Ragasztót és egyéb kiegészítő termékeket is felajánlunk, amivel megkönnyíthetjük munkáját. Mindezt személyre szabott, kedvező árakon, sőt el is végezzük a szervizmunkálatokat. Kérésére ki is szállítjuk a kívánt terméket.

 

 

Dobok gumizása, dob borítás speciális gumilemezzel! Teljes körű szervizszolgáltatás

 

Szervizcsapatunk elvégzi a szállítószalag dobok gumizását , gumiszalag ragasztását, feszítő, illetve meghajtó dobok ragasztását, bunkerek bélelését, heveder beszerelését stb.

100%-os garancia. Nincs gondja, ha netalán garanciális feltételeket akar érvényesíteni. Bizonyára találkozott már olyan helyzettel, amikor vagy a kivitelező, vagy a forgalmazó nem ismerte el az adott hibát. Ilyenkor mindig a másik fél a hiba okozója. A felelős nem jelentkezik! Ön közben pénzt veszít.

 

Szállítóberendezéseinek gumihevederének és a dobborító gumi lemez ragasztását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Bunkerek, garatok, surrantók, osztályozók gumibéléssel történő gumizásának célja: kopás, zaj, ütésenergia csökkentés. Szervizcsapatunk várja, hogy az Ön szolgálatába álljon!