Gumiheveder

Heveder végtelenítés

Heveder végtelenítés és szerviz: gumi, pvc és polyuretán szalag végtelenítés, javítás 
 


Végtelenítés során a szalag (heveder) végeket speciális eljárásnak köszönhetően összekötjük, hogy alkalmassá váljon a megfeszítésre két pont között, (végdobok) és a szállításra.

 

Heveder végtelenítés és szerviz

Hibaelhárítás! Teljes körű szervizszolgáltatás. Végtelenítés, javítás.

Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata elvégzi a heveder végtelenítését, feszítő, illetve meghajtó dobok gumírozását, bunkerek bélelését, heveder beszerelését stb.

 

Heveder végtelenítés történhet: "hidegen" vagy "melegen"

 

Hideg végtelenítés során a heveder végeket lépcsőzetes kiképzés után, átfedéssel egy speciális két komponensű ragasztóval rögzítjük. Majd nagy nyomáson összepréseljük.


Meleg végtelenítés során
 a megfelelően elkészített és összeillesztett heveder végeket egy sütőprés közé helyezzük. Ezt követően nagy nyomáson magas hőmérsékleten hőn tartjuk a megfelelő ideig. Majd lehűlés után a nyomás alól feloldjuk.

 


100%-os garancia az elvégzett munkánkra

Nincs gondja, ha netalán garanciális feltételeket akar érvényesíteni. Bizonyára találkozott már olyan helyzettel, amikor vagy a kivitelező, vagy a forgalmazó nem ismerte el az adott hibát. Ilyenkor mindig a másik fél a hiba okozója. A felelős nem jelentkezik! Ön közben pénzt veszít.


Szállítóberendezéseinek gumi hevederének végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.