Gumiheveder

Műanyag szalag

Műanyag szalag, gumihevederek, meghajtó szíjak, szalagok, görgők és segédanyagaik

 

 

 Műanyag szalag értékesítés

 

Cégünk műanyag szalag, meghajtó szíj és műanyag bevonatú szőnyegek (lemezek) értékesítésével is foglalkozik. Szükség szerint szervizcsapatunk az Ön telephelyén elvégzi a műanyag szalag végtelenítését, vagy rendelésre műhelyünkben gyártjuk le a kívánt hevedert.

Műanyag (PVC, PU) szalag 

PVC, Polyuretán szállító hevederek (sima, lapátos, profilos, oldalterelős kivitelben). Antisztatikus, valamint élelmiszeripari felhasználásra is. Illetve gyakran olyan helyen is alkalmazzák ahol a könnyű szállító továbbító közeg a cél. Szállítóberendezéseinek gumihevederének és a műanyag szalag végtelenítését, dobjainak gumizását, speciális, bordás heveder gyártását bízza szakemberre. Az ország legjobban felszerelt szervizcsapata várja, hogy az Ön szolgálatába álljon.

 

A hevederes szállítás a leggazdaságosabb anyagszállítási mód. A szállítóhevederek a szállítószalag részei. A hevederek két fő alapelemből, a szilárdsághordozó vázszerkezetből és a borítógumiból állnak. Műanyag szalag esetében is két részből épül fel a szerkezet egy szilárdsághordozó vázból (betét) és a borító részből, alsó felső fedlap.

A szilárdsághordozó karkasz szabja meg a hevederek szilárdságát, illetve teherbíró képességét, míg a borítólap megvédi a szilárdsághordozót a szállított anyag és a környezet különböző hatásaitól.


Kérés, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!